PARTNERS IN WINE


  - Zomer 2018 -

We besluiten tijdens een blokpauze om iets te doen waar we eigenlijk al lang van dromen. We hebben de ambitie om zelfstandig te worden en spelen al even met het idee om een mobiele (food)truck aan te schaffen. Alleen is er nog geen concept of idee voor ogen. 

Onze gezamenlijke interesses leiden ons uiteindelijk naar feestjes, drankjes, vrienden & familie, ... maar vooral naar de drang om gezelligheid te creëren. Snel wordt zo de definitieve beslissing gemaakt en is onze mobiele bar een feit. 

Louise kiest voor het statuut van student-zelfstandige en dat is dan echt de eerste stap in de officiële richting. 

- 17 juli 2018 - 

We gaan van start! We nodigen vrienden en familie uit voor een eerste try-out met onze LEOLOU BAR. We kiezen voor deze naam omdat het een mooie samensmelting is van onze namen: Leonie & Louise. 

- 2019 - 

We besluiten om naast de feestjes en andere evenementen ook cocktail- & mocktailworkshops te organiseren. Samen in groepjes de tips & tricks van de cocktailwereld leren kennen? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! Ready to shake it off? Yes, you do!


- 1 oktober 2022 - 

Louise studeert af aan de KU Leuven en met twee masters in de economische sector op zak, beslist ze om zelfstandige in hoofdberoep te worden. Ze kiest ervoor om LEOLOU BAR verder te zetten na 4 jaar student-zelfstandige te zijn. Een logische stap maar tegelijk ook een grote sprong. De mobiele bar is vanaf nu haar eindverantwoordelijkheid en zij wordt het aanspreekpunt van LEOLOU BAR. 

Leonie studeert nog en kiest voor een ondersteunende rol binnen het verhaal, samen met onze ouders en ons vast team.


- 1 september 2023 -

We runnen LEOLOU BAR sinds 2018 vanuit onze thuisbasis bij onze ouders. We maken na de zomer de beslissing om te verhuizen naar een KMO-zone in de buurt, namelijk Eke-Nazareth. Het blijkt thuis gewoon echt niet meer mogelijk te zijn om optimaal te functioneren én onze ouders verdienen hun privacy terug! :) Een magazijn en een bureau, volledig in functie van de bar, het is een kleine droom die werkelijkheid wordt. Deze grote stap zorgt voor meer efficiëntie en effectiviteit! 

Last but not least, onthoud goed: " Elke reden om een feestje te geven, is een reden om LEOLOU BAR te boeken! "

Eénmaal per maand onze favoriete cocktails en boekingsagenda in jouw mailbox?