— Agenda  —

Enkel publieke evenementen worden hier weergegeven.  

DEX OUDENAARDE

31-01-2020

Op zoek naar een nieuwe of een jonge tweedehands wagen? Dan ben je bij Dex Oudenaarde aan het juiste adres!

Op 15 november 2019 organiseren 13 KVLV's uit onze regio een 'Ladies Night Out' in zaal De Griffel in Ouwegem. Met LEOLOU BAR zijn we aanwezig om jullie te voorzien van enkele lekkere cocktails en winterdrankjes.

Op dinsdagavond 5 november, woensdagavond 6 november, donderdagavond 7 november en vrijdagavond 8 november 2019 zijn we te gast bij 'Licht + Vorm Kortrijk'.

MARCHÉ AUX BON VIVANTS 🤗
Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september zijn we met onze LEOLOU BAR aanwezig op de 'Marché aux bon vivants'.
Iedereen welkom voor een lekker glaasje en een gezellige babbel tijdens het 23ste internationaal festival voor straat- en circuskunsten 😉
#leoloubarontheroad

AVONDMARKT EKE

06-07-2019

Genieten van een lekkere cocktail of een glaasje wijn in combinatie met een gezellige avondmarkt. Meer is er niet nodig tijdens het eerste weekend van de zomervakantie.

Kruishoutem Classic Tour biedt u de mogelijkheid om de Vlaamse Ardennen te verkennen aan de hand van een roadbook tijdens hun jaarlijkse rondrit. Ongeveer 130km pure nostalgie!

FLUITJESKERMIS

15-06-2019

Wie kermis in Ouwegem zegt, zegt Fluitjeskermis! Een heel weekend lang viert Ouwegem feest en met de traditionele fluitjesworp op zondag, de kermis en vele andere activiteiten is er voor elk wat wils.